Titygram – Νόμιμη υπηρεσία που θα σας βοηθήσει στο e-whoring

ezgif.com webp to jpg

Το titygram είναι μια  ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί από Ρώσσους προγραμματιστές και έχει ως σκοπό να στείλετε ένα μήνυμα στον/στην αγαπημένο σας το οποίο μήνυμα θα είναι γραμμένο πάνω στο…στήθος ενός γυμνασμένου άνδρα ή μιας φουσκωτής σέξυ γυναίκας.

Είναι πολύ απλό, γράφετε το μήνυμα σας, δίνετε το email σας στο οποίο θα σταλεί η φωτογραφία και πληρώνετε γρήγορα και με ασφάλεια.

Η τιμή είναι 15$ για το απλό πακέτο και 25$ για το “premium” με το οποίο μπορείτε να διαλέξετε  το μοντέλο σας και τι ρούχα θέλετε να φοράει.

Η φωτογραφία “τραβιέται” σχετικά γρήγορα. Βάση με αυτά που λένε στην σελίδα, μέσα σε μια ώρα. Βέβαια αυτό είναι αδύνατο πολλές φορές.

Δείτε επίσης:   Δωρεάν Verification χωρίς πραγματικό αριθμό τηλεφώνου.

Πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αυτό στο e-whoring?

Πολλές φορές τα θύματα σας ζητάνε φωτογραφίες σας στις οποίες να γράψετε το όνομα του πάνω σε κάποιο μέρος του σώματος σας(του κοριτσιού που προσποιήστε).

Για να γίνει αυτό, επειδή δεν είστε γυναίκα, κατά 99.8%,μπορείτε αν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις στο Photoshop,να πάρετε μια φωτογραφία του “Κοριτσιού σας” και να γράψετε πάνω το όνομα του θύματος ή ότι άλλο ζητήσει.

Αν πάλι δεν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις μπορείτε να πληρώσετε διάφορα άτομα, τα οποία έχουνε τις κατάλληλες γνώσεις, ένα ποσό(συνήθως από 10-30$ )και να σας φτιάξουν την φωτογραφία με το όνομα/φράση πάνω στη φωτογραφία που θα τους πείτε, στο μέρος που θέλετε.

Δείτε επίσης:   Χακάροντας μια Joomla σελίδα-JoomScan part 1

https://tittygram.com

242546236 4526410447380695 8261268516492872656 n 1
Ο Αλέξανδρος είναι ο ιδρυτής του hacks.gr και η κινητήρια δύναμη πίσω από το όραμά μας. Με πολυετή εμπειρία στον κόσμο του hacking, έχει διαμορφώσει μια κοινότητα που είναι πηγή έμπνευσης και μάθησης για όλους. Με τον προσωπικό του χαρακτήρα και την τεχνογνωσία του, έχει δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι λάτρεις του hacking μπορούν να συναντιούνται, να μοιράζονται γνώσεις και να εξελίσσονται.

Related Post

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Secured By miniOrange