Σοκαριστική Διαρροή: Περισσότερα από 1,3 Εκατομμύρια Αρχεία της Insomniac Games Διέρρευσαν

Σοκαριστική Διαρροή: Περισσότερα από 1,3 Εκατομμύρια Αρχεία της Insomniac Games Διέρρευσαν

Περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια αρχεία της Insomniac Games, η οποία ανήκει στη Sony (6758.T), συμπεριλαμβανομένων σχεδίων παιχνιδιών, προϋπολογισμών και πληροφοριών για ένα προσεχές παιχνίδι “Wolverine”, διέρρευσαν στο διαδίκτυο από την ομάδα Rhysida ransomware, όπως ανέφερε την Τρίτη η Bloomberg News.

Τα αρχεία δείχνουν ότι η ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αρκετά παιχνίδια εμπνευσμένα από τον κόσμο των Marvel την επόμενη δεκαετία, συμπεριλαμβανομένων του “Spider-Man 3” και εκείνων που βασίζονται σε Venom και X-Men, σύμφωνα με την αναφορά.

Το συμφωνητικό άδειας χρήσης μεταξύ της Insomniac και της Marvel φτάνει τα 621 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη και την προώθηση των παιχνιδιών X-Men έως το 2035, πρόσθεσε η αναφορά.

Δείτε επίσης:   Deadglyph - Νέο κακόβουλο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε κυβερνητικές επιθέσεις

Η Sony δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα σχολίου από το Reuters.

Η Rhysida ανακοίνωσε τη διαρροή στις 12 Δεκεμβρίου, λέγοντας ότι θα δημοπρατούσε τα δεδομένα για περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε bitcoin, αλλά αργότερα δημοσίευσε τα δεδομένα την Τρίτη, σύμφωνα με την αναφορά.

Η διαρροή αποτελεί το τελευταίο περιστατικό στη βιομηχανία των παιχνιδιών, μετά τη διαρροή νωρίτερα εικόνων από το “Grand Theft Auto VI” της Take-Two Interactive Software (TTWO.O) πέρυσι, σε ό,τι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διαρροές παιχνιδιών όλων των εποχών.

Ο Αλέξανδρος είναι ο ιδρυτής του hacks.gr και η κινητήρια δύναμη πίσω από το όραμά μας. Με πολυετή εμπειρία στον κόσμο του hacking, έχει διαμορφώσει μια κοινότητα που είναι πηγή έμπνευσης και μάθησης για όλους. Με τον προσωπικό του χαρακτήρα και την τεχνογνωσία του, έχει δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι λάτρεις του hacking μπορούν να συναντιούνται, να μοιράζονται γνώσεις και να εξελίσσονται.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Secured By miniOrange