Θρίαμβος για τη BlackBerry: Ανακοινώνει Απροσδόκητα Κέρδη Χάρη στη Ζήτηση για Κυβερνοασφάλεια

Θρίαμβος για τη BlackBerry: Ανακοινώνει Απροσδόκητα Κέρδη Χάρη στη Ζήτηση για Κυβερνοασφάλεια

Η καναδική εταιρεία BlackBerry (BB.TO) ανακοίνωσε μια απροσδόκητη τριμηνιαία κερδοφορία την Τετάρτη, υποστηριζόμενη από την ανθεκτική ζήτηση για υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας μπροστά σε αυξανόμενους διαδικτυακούς κινδύνους.

Παρόλο που οι δαπάνες στην πληροφορική έχουν μειωθεί τον τελευταίο χρόνο, οι δαπάνες που σχετίζονται με την κυβερνοασφάλεια παραμένουν σταθερές, καθώς επιχειρήσεις και κυβερνήσεις βιάζονται να ενισχύσουν τα συστήματά τους εναντίον χάκερ.

Τους τελευταίους μήνες, γίγαντες των καζίνο, όπως η MGM Resorts International (MGM.N) και η Caesars Entertainment (CZR.O), αντιμετώπισαν μεγάλες παραβιάσεις δεδομένων, αναγκάζοντας τις επιχειρήσεις να δώσουν προτεραιότητα στην κυβερνοασφάλεια.

Στις αρχές αυτού του μήνα, η BlackBerry εγκατέλειψε τα σχέδια για δημόσια προσφορά της επιχείρησης του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT), αλλά παραμένει αναμένεται να διαχωρίσει τις επιχειρήσεις IoT και κυβερνοασφάλειας σε πλήρως αυτόνομες ενότητες.

Δείτε επίσης:   Ψεύτικοι ιστότοποι Bitwarden προωθούν το ZenRAT

“Έχει ξεκινήσει ο πλήρης διαχωρισμός και σημαντική αύξηση του μεγέθους των επιχειρήσεών μας, και αναμένουμε να μειώσουμε περαιτέρω τη χρήση των ρευστών μας κατά το τέταρτο τρίμηνο,” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος John Giamatteo.

Η BlackBerry προτίθεται επίσης να απλοποιήσει την εταιρική δομή της, ώστε κάθε επιχειρηματική μονάδα να λειτουργεί ανεξάρτητα και με κέρδος και θετικό ρευστό.

Η BlackBerry αναμένει έσοδα στο τέταρτο τρίμηνο στο εύρος των 150 εκατομμυρίων δολαρίων έως 159 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία, με έδρα της στο Waterloo του Καναδά, ανακοίνωσε προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη 1 σεντ ανά μετοχή στο τέλος του τριμήνου που λήγει στις 30 Νοεμβρίου, σε σύγκριση με απώλεια 5 σεντ ανά μετοχή πριν έναν χρόνο.

Δείτε επίσης:   Κίνδυνος Ασφάλειας WiFi: Απειλούνται Δισεκατομμύρια Χρήστες Android και Οικιακά Δίκτυα Wi-Fi

Τα έσοδα του τρίτου τριμήνου αυξήθηκαν στα 175 εκατομμύρια δολάρια από 169 εκατομμύρια δολάρια. Οι αναλυτές, κατά μέσο όρο, προέβλεπαν έσοδα 173,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με δεδομένα της LSEG.

Οι μετοχές της εταιρείας στο Χρηματιστήριο ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 4% στις επεκτατικές συναλλαγές.

Ο Αλέξανδρος είναι ο ιδρυτής του hacks.gr και η κινητήρια δύναμη πίσω από το όραμά μας. Με πολυετή εμπειρία στον κόσμο του hacking, έχει διαμορφώσει μια κοινότητα που είναι πηγή έμπνευσης και μάθησης για όλους. Με τον προσωπικό του χαρακτήρα και την τεχνογνωσία του, έχει δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι λάτρεις του hacking μπορούν να συναντιούνται, να μοιράζονται γνώσεις και να εξελίσσονται.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Secured By miniOrange