Συμβουλές: Πώς να βοηθήσετε κάποιον που ο λογαριασμός του έχει παραβιαστεί;

2018 04 facebook data security

Παρόλο που αυτές οι συμβουλές δεν σχετίζονται ειδικά με την ασφάλεια, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε λάβει αναφορές ότι οι λογαριασμοί σας έχουν παραβιαστεί. Δημιουργήσαμε ορισμένα εργαλεία που επιτρέπουν στους χρήστες να επαναφέρουν τους λογαριασμούς τους μόνοι τους, εάν οι λογαριασμοί τους έχουν παραβιαστεί.

  • Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό είναι προστατευμένη ή ότι έχει δημιουργηθεί μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επαναφορά του λογαριασμού.

  • Καθοδηγήστε τον καταγγέλλοντα να επισκεφθεί την ακόλουθη διεύθυνση: www.facebook.com/hacked. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς του λογαριασμού του: https://m.facebook.com/login/identify?refid=69

  • Εάν ο καταγγέλλων έχει χάσει την πρόσβαση στο email του λογαριασμού του στο Facebook, παρακαλούμε συμβουλέψτε τον να ξεκινήσει από εδώ: https://www.facebook.com/help/132243923516844.

  • Εάν ο λογαριασμός του χρήστη δεν έχει παραβιαστεί, ο χρήστης δεν θα έχει πλέον πρόσβαση στο λογαριασμό και δεν θα μπορεί να συνδεθεί: https://www.facebook.com/help/292105707596942/.

     

Δύο συμβουλές για να προλάβετε την παραβίαση από την αρχή:

  1. Κάντε τον έλεγχο ασφαλείας! https://www.facebook.com/help/securitycheckup
  2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαφορετικούς κωδικούς στο Facebook και στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Δείτε επίσης:   Πως λειτουργεί μια επίθεση DDos και τρόποι προστασίας

cropped

Ο Anastasis είναι ένας από τους κορυφαίους αρθρογράφους μας, ειδικευμένος σε θέματα κυβερνοασφάλειας.

Με την εμπειρία του, παρέχει στην κοινότητα πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές.

By Anastasis Vasileiadis

Cybersecurity Evangelist | Offensive Security Consultant (Red Team Operator) | Information Security Analyst 📱My Social Accounts: https://beacons.ai/cyberkid1987

Related Post

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Secured By miniOrange