Πρίγκιπας Χάρι: Νίκη στο Δικαστήριο κατά της Mirror Group για Υποκλοπή Τηλεφώνου

Πρίγκιπας Χάρι: Νίκη στο Δικαστήριο κατά της Mirror Group για Υποκλοπή Τηλεφώνου

Η αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε ότι θα “εξετάσει προσεκτικά” τα ευρήματα μιας δικαστικής απόφασης που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν θύμα υποκλοπής τηλεφώνου και άλλων παράνομων πράξεων από δημοσιογράφους της Mirror Group με τη γνώση των συντακτών τους.

Ο νεότερος γιος του Βασιλιά Κάρολου, που έγινε ο πρώτος υψηλόβαθμος βρετανικός βασιλικός μετά από 130 χρόνια που παρευρίσκεται ως μάρτυρας σε δικαστήριο, ανταμείφθηκε με 140.600 λίρες (178.000 δολάρια) την Παρασκευή, μετά τη συμφωνία του δικαστή ότι είχε πέσει θύμα δημοσιογράφων που εργάζονταν για την Mirror Group Newspapers.

Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε ότι θα “εξετάσει προσεκτικά” την απόφαση στην αστική υπόθεση, προσθέτοντας: “Δεν υπάρχει ενεργή έρευνα.”

Δείτε επίσης:   Πρώην Στέλεχος της Twitter Υποβάλλει Μήνυση εναντίον της X Corp μετά την Εξαγορά από τον Elon Musk

Αφότου αποχώρησε από τα βασιλικά καθήκοντα το 2020 και μετακόμισε στην Καλιφόρνια με την αμερικανίδα σύζυγό του Μέγκαν, ο Δούκας του Σάσεξ έχει καθιερώσει ως αποστολή του να απαλλάξει το βρετανικό τύπο από αυτούς που κατηγορεί ως “εγκληματίες που προσποιούνται δημοσιογράφους”, ειδικά υψηλόβαθμους εκτελεστικούς και συντάκτες.

Η απόφαση του δικαστηρίου ανέφερε ότι ανάμεσα στους συντάκτες που γνώριζαν για τη “εκτεταμένη” παράνομη συμπεριφορά ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Piers Morgan, συντάκτης της Daily Mirror από το 1996 έως το 2004, ο οποίος έχει γίνει ένθερμος κριτικός του Χάρι και της Μέγκαν.

Ο Morgan αρνήθηκε επί μακρόν ότι γνώριζε για την υποκλοπή τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της θητείας του ως συντάκτης.

Δείτε επίσης:   Hack ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων στο Mixin Network

(Σημείωση: Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες αναφέρονται στο κείμενο με το σύμβολο $1 = 0,7890 λίρες.)

Ο Αλέξανδρος είναι ο ιδρυτής του hacks.gr και η κινητήρια δύναμη πίσω από το όραμά μας. Με πολυετή εμπειρία στον κόσμο του hacking, έχει διαμορφώσει μια κοινότητα που είναι πηγή έμπνευσης και μάθησης για όλους. Με τον προσωπικό του χαρακτήρα και την τεχνογνωσία του, έχει δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι λάτρεις του hacking μπορούν να συναντιούνται, να μοιράζονται γνώσεις και να εξελίσσονται.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Secured By miniOrange