Η Εμφάνιση του MrAnon Stealer σε Επιθέσεις Phishing

Η Εμφάνιση του MrAnon Stealer σε Επιθέσεις Phishing

Το λογισμικό αυτό προσποιείται ότι προέρχεται από υπηρεσία κρατήσεων δωματίων σε ξενοδοχεία μέσω PDF, παραπλανώντας ανυποψίαστα θύματα. Το MrAnon Stealer, βασισμένο σε Python και συμπιεσμένο με το cx-Freeze, είναι σχεδιασμένο να κλέβει διαπιστευτήρια και πληροφορίες σχετικά με το σύστημα.

Οι ερευνητές παρατηρούν ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι η Γερμανία είναι ο κύριος στόχος της επίθεσης. Το ανεπιθύμητο ηλεκτρονικό μήνυμα παριστά εταιρεία κρατήσεων δωματίων, περιλαμβάνοντας ένα PDF αρχείο που μολύνει το σύστημα μετά το άνοιγμά του. Το λογισμικό εκτελεί εκτελέσιμα αρχεία .NET και σενάρια PowerShell, συλλέγοντας δεδομένα και μεταφέροντάς τα σε δημόσιους ιστότοπους και κανάλια Telegram.

Το MrAnon Stealer προσφέρεται στους δημιουργούς του στην τιμή των 500 δολαρίων το μήνα, συνοδευόμενο από κρυπτογράφο και stealthy loader. Η επίθεση παρουσιάζει μια στρατηγική προσέγγιση με συνεχείς επιθέσεις phishing μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Δείτε επίσης:   Πρίγκιπας Χάρι: Νίκη στο Δικαστήριο κατά της Mirror Group για Υποκλοπή Τηλεφώνου

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η ομάδα Mustang Panda, που συνδέεται με την Κίνα, εμπλέκεται σε επίθεση phishing κατά της κυβέρνησης και των διπλωματών της Ταϊβάν, με σκοπό την ανάπτυξη του SmugX, μιας νέας παραλλαγής του backdoor PlugX.

Ο Αλέξανδρος είναι ο ιδρυτής του hacks.gr και η κινητήρια δύναμη πίσω από το όραμά μας. Με πολυετή εμπειρία στον κόσμο του hacking, έχει διαμορφώσει μια κοινότητα που είναι πηγή έμπνευσης και μάθησης για όλους. Με τον προσωπικό του χαρακτήρα και την τεχνογνωσία του, έχει δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι λάτρεις του hacking μπορούν να συναντιούνται, να μοιράζονται γνώσεις και να εξελίσσονται.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Secured By miniOrange