Οι Καλύτερες Μηχανές Αναζήτησης για Ανώνυμη Περιήγηση

Οι Καλύτερες Μηχανές Αναζήτησης για Ανώνυμη Περιήγηση

Υπάρχουν πολλές μηχανές αναζήτησης που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την προστασία της ανωνυμίας των χρηστών και τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής. Αυτές οι μηχανές αναζήτησης δεν καταγράφουν τις αναζητήσεις σας, δεν χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για στοχοθεσμένες διαφημίσεις και προσπαθούν να διατηρήσουν την ανωνυμία σας. Εδώ είναι μερικές από αυτές:

  1. DuckDuckGo (https://duckduckgo.com): Η DuckDuckGo είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης. Δεν αποθηκεύει πληροφορίες χρήστη, όπως η IP διεύθυνση, και δεν παρακολουθεί τις αναζητήσεις σας.
  2. StartPage (https://www.startpage.com): Το StartPage χρησιμοποιεί τη Google για τις αναζητήσεις σας, αλλά απομονώνει τα προσωπικά σας δεδομένα από τη Google, διατηρώντας την ανωνυμία σας.
  3. Qwant (https://www.qwant.com): Η Qwant είναι μια γαλλική μηχανή αναζήτησης που δεν παρακολουθεί τις αναζητήσεις σας και δεν χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα για προσαρμοσμένα αποτελέσματα.
  4. Searx (https://searx.me): Ο Searx είναι ένα ανοικτού κώδικα σύστημα αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να το χρησιμοποιούν από τον δικό τους server για μεγαλύτερη ανωνυμία.
  5. MetaGer (https://metager.org): Η MetaGer είναι μια μηχανή αναζήτησης από τη Γερμανία που προστατεύει την ιδιωτική ζωή των χρηστών και δεν καταγράφει προσωπικά δεδομένα.
Δείτε επίσης:   Η Ανωνυμία στο Dark Web: Τεχνικές και Εργαλεία

Ο Αλέξανδρος είναι ο ιδρυτής του hacks.gr και η κινητήρια δύναμη πίσω από το όραμά μας. Με πολυετή εμπειρία στον κόσμο του hacking, έχει διαμορφώσει μια κοινότητα που είναι πηγή έμπνευσης και μάθησης για όλους. Με τον προσωπικό του χαρακτήρα και την τεχνογνωσία του, έχει δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι λάτρεις του hacking μπορούν να συναντιούνται, να μοιράζονται γνώσεις και να εξελίσσονται.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Secured By miniOrange